miercuri, 20 octombrie 2010

BABY JOKES ! hi hi



I
O tanara familie merge pentru prima oara cu nou-nascutul la pediatru. La incheierea vizitei, doctorul spune: "Aveti un copil tare dragalas!". Zambind, tatal raspunde: "Banuiesc ca spuneti asta tuturor parintilor."
"Nu", raspunde medicul, "doar celor care au intr-adevar copii frumosi."
"Pai si celorlalti ce le spuneti?", intreaba tatal.
"Vai cat de mult va seamana!"

II

Cu ajutorul noilor tehnologii de fertilizare, o femeie de 65 de ani reuseste sa devina mama. Dupa externare, rudele vin in vizita. "Putem sa vedem bebelusul?", intreaba una dintre ele. "Nu inca", raspunde tomnatica mamica.
Dupa jumatate de ora, indrazneste altul: "Acum putem sa-l vedem?". "Nu inca", raspunde mama.
Trec alte cateva minute, aceeasi intrebare: "Se poate sa-l vedem acum?". "Nu", raspunde din nou mama.
Devenind nerabdatori, rabufnesc toti: "Ei bine, CAND putem sa vedem copilul?". "Cand o sa planga", le raspunde ea. "CAND O SA PLANGA? De ce trebuie sa asteptam pana atunci?"
"Pentru ca am uitat unde l-am pus".

III

Un cuplu gay decide sa aiba mostenitori. Isi combina spermele, cu care apoi este inseminata artificial o mama surogat. Cand se naste copilul, cei doi barbati alearga la spital. In salonul de nou-nascuti, toti urlau si tipau. Unul singur, in colt, zambea senin. Vine o asistenta si, spre incantarea celor doi, le arata ca acel copil este al lor.
"Nu este minunat?", spune unul dintre ei. "Toti copiii astia atat de nefericiti si al nostru este asa de fericit!"
Asistenta spune: "E fericit acum. Dar sa vedeti cand o sa-i scoatem suzeta din fund".

IV

O femeie cu un copil in brate, se urca in autobuz. Soferul se uita la copil si "da drumul porumbelului": "E cel mai urat copil pe care l-am vazut". Infuriata, femeia tranteste banii de drum in cutie si se duce sa se-aseze in spatele autobuzului.
Barbatul de langa o vede agitata si o-ntreaba ce s-a intamplat. "Soferul m-a insultat", raspunde iritata.
Omul se aliaza cu ea si-i spune: "N-ar trebui sa faca asa ceva. Ar putea fi concediat pentru asta". "Ai dreptate", spune ea, "cred c-o sa ma duc sa-l invat minte!"
"Foarte bine", raspunde barbatul, "puteti sa lasati maimuta cu mine".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu